You are currently viewing Lenjerii de pat premium pentru casa ta

Lenjerii de pat premium pentru casa ta

  • Post author:
  • Post category:Tips
  • Post comments:0 Comments

Care este cea mai bună lenjerie de pat de cumpărat?
Lenjeria de pat și care sunt cele mai bune cearșafuri de cumpărat depind în mare măsură de perioada anului. Sezonalitatea vă afectează foarte mult somnul, așa că este o idee bună să aveți un dulap de lenjerie bine aprovizionat, astfel încât să puteți dormi confortabil, indiferent de perioada anului. Vara, un cearșaf plat este o alegere minunată în locul unei plapumi pentru dormitorii care sunt fierbinți (recomandăm, de asemenea, o combinație bună de pernă răcoritoare și saltea), deși, dacă nu poți trăi fără aceasta din urmă, avem o listă de sus. cele mai bune pilote de aici. Acest lucru vă oferă confortul de acoperire, rămânând în același timp ușor. Credem că lenjeria de înaltă calitate, bumbacul egiptean sau percalul de bumbac sunt cele mai bune materiale pentru acest lucru. Dacă nu vrei să ai în casă seturi nesfârșite de cearșafuri, atunci ai întotdeauna opțiunea de a adăuga o pladură sau o pătură, din cașmir sau lână, peste cearceaful tău plat. Dacă sunteți în căutarea confortului și a unui somn bun peste toate celelalte, vă recomandăm să cumpărați lenjerie de pat de bună calitate pentru cel mai moale finisaj.

Care este așternutul de cea mai bună calitate?
Când cumpărați lenjerie de pat, sfatul cheie pe care trebuie să îl urmați întotdeauna este să optați pentru cel mai mare număr de fire pe care vi-l puteți permite. După cum spune expertul nostru rezident în decorare, Rita Konig, „să te bagi în pat la sfârșitul zilei este mult mai bine dacă te cățări între cearșafuri foarte moi și clare”. Ne petrecem mai mult timp de aproape și personal cu așternuturile noastre decât cu orice altceva în casele noastre, așa că investirea timpului în alegerea acesteia va da cu adevărat roade.

Care este cel mai confortabil tip de lenjerie de pat?
Preferințele variază foarte mult cu privire la cel mai bun finisaj pentru foi. Dacă vă place în mod deosebit o senzație crocantă, optați pentru țesături „percale” – acestea sunt țesute în mod tradițional cu o metodă de un fir, un fir de dedesubt pentru un finisaj mat, ușor. Țesăturile „saten” expun mai mult din suprafața firului, cu o tehnică cu trei fire, trei fire; acest lucru face ca cearșafurile să se simtă mai moi și mai mătăsos la atingere. De asemenea, lenjeria de pat din satin este mai puțin probabil să se încrețe decât cearșafurile de percal.

Lasă un răspuns